Lista Votuesve 2013

 Lista Votuesve 2013[Full DOWNLOAD]

Nr. 3 DHJETOR 2013 SHKURT 2014 Demokracia në veprim

1 DHJETOR 2013 – DnV ka monitoruar procesin zgjedhor në raundin e dytë të votuesve qoftë me prezencën e personave të vdekur në lista qoftë me ....

Source:www.demokracianeveprim.org

[ Read more ] [ Fast Donwload ]

Shkarkoni raportin e plotë këtu Demokracia në veprim

Shqipëri 2013 . Lista e votuesve ishte e publikuar jashtë qendrës së votimit dhe gjithashtu ... Votuesit vazhdonin tek komisioneri me listën e votuesve ku..

Source:www.demokracianeveprim.org

[ Read more ] [ Fast Donwload ]

Shkarko KQZ

2 Korrik 2013 Republika e Kosovës Pr?smm? _r ' i' Republika Kosova Republic of 4 ... KQZ ja mban Listën e Votuesve dhe siguron që Lista e Votuesve ....

Source:www.kqz-ks.org

[ Read more ] [ Fast Donwload ]


Recent Searches :